Bo Soseska zaživela ?

 

To jesen, »samo u vašom gradu« zaganjamo nov projekt – revija Soseska. Po nekaj kolegijih je bila odločitev jasna: vzhodnemu delu Ljubljane bomo zatežili z novo lokalno revijo, v kateri bomo pisali o miniaturah tega področja. Natančneje rečeno: pisali bomo o obnovah vrtcev, dogodkih v domu upokojencev  in športnih aktivnostih, spotaknili se bomo ob tabornike in gasilce, spotoma bomo nadlegovali zanimive posameznike ter se pozabavali z reportažami o dogodkih iz tega ali onega vzhodnega konca. Seveda, ob predpostavki, da nam bodo tudi oglaševalci entuziastično prisluhnili. Upam, da bodo, sicer ne bomo nikoli šli v refleksije o uspelem/propadlem projektu. Itak, da ob pivu. Tam se je tako ali tako vse začelo. Šlo bo za tiskano in spletno izdajo, kakopak bomo težili tudi na facebooku, in ko se bomo počutili dovolj zagnano, bomo zagnali tudi android aplikacijo. Do takrat se boste morali zadovoljiti s kazalom prve številke:

Pozdravljeni in vabljeni

Potrditev na Razu zaupanja

Pohodniki že desetič na pohodu pod Pugledom

Obnova vrtca

Knjižnica Zadvor

Praznik jeseni

Fužinetlon je poživil sobotni utrip

Zaloška Slavija

Reiki

O gasilstvu na Prežganju

Taborniški Rod Samorastniki

Z mularijo na Debenji vrh

Advertisements

2 thoughts on “Bo Soseska zaživela ?

Add yours

  1. Super! Komaj čakam prvo izdajo. Kot še do nedavnega vzhodnoljubljančanka, bom v njej našla zih kaj zanimivega…heh tokrat komaj čakam, da preberem kaj ste napisali o prežganjskih gasilcih 😉

  2. Oj ! Prva številka je že stiskana in zunaj – med drugim jo lahko najdeš v vseh strateških lokalih (kamor štejem tudi knjižnice, vrtce in štacune) vzhodne Ljubljane; počasi začenjamo s pripravo druge številke. 🙂 O gasilcih smo izbrskali nekaj faktov, ki podrobnejeje osvetljujejo njihov prispevek k realnosti.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: