Z Ali Enom na Planjavo

Fina glasbena mešanica me meša zadnjih nekaj dni. Furam romantiko z Alenko Godec in pametujem skupaj z Ali Enom. Še vedno huda mešanica, ki povzdiguje.V ospredju je seveda Leva scena, ki pravzaprav ni prav veliko izgubila na aktualnosti. Okej, morda »kakšen sex on the phone« ni več in, ampak ostalo bolj ali manj še danes velja. Tudi Stremetzky se še vedno sliši enako strupeno. Je pa res, da se je Plestenjak vmes popravil. Vsaj za moj okus. Leva scena je (bila) res ena huda plata. Citati so ob prilikah še vedno na zalogi. V bistvu z veseljem čakam na obletnico. Vse povedano mi seveda ni preprečilo, da se v četrtek zarana ne bi odpravil skozi Repov kot na Planjavo. Pokorno javljam, da je pot na Jermanco lepa, fina, gladka, nad standardi. Peške sva jo potem pičila lepo navzgor čez gun gozd, pa mimo tistega rušja, mimo tolmunov v zgornji del Repovca in sva zato jako suvereno po treh urcah uletela na Srebrno sedlo. Vmes so itak šibali spomini in kot ponavadi, tudi zaobljube inu pametovanje o tem in onem. Itak, da so pereče problematike vsepovsod, a ni, da bi to uničilo težke karakterje. Čeprav se je na sedlu kmalu zgodilo točno to.

Neka sapica naju je malo provocirala, češ da lahko naju dva junaka vrže po tleh tako kot je kakih petnajst minut kasneje eno planinko. Seveda je popolnoma ustrezno, da na tem mestu vprašate kaj ostane popajem za ustrezno rezistenco. Kateri je tisti hud  dotik ? Sendvič ali dva bo kar pripraven odgovor, z njima sva skoraj po štirih prišla prav na vrh Planjave. In to na dan, ko naj bi bili sunki čez stotko tam gor. No, saj, da ne nabijam preveč. V ovinkih tam, kjer pot malo proti robu zavije, sva bila precej resna, a ko sva enkrat dospela na Planjavske zelenice sva bila spet samozavestna. Do Kamniškega sedal je bila potem mala malica in če bi imela malo več volje bi jo pičila tudi na Brano. Majke mi. Sva šla raje dol izgubit enega fotiča. Po melišču jasno.

Advertisements

3 thoughts on “Z Ali Enom na Planjavo

Add yours

  1. >>Je pa res, da se je Ples-tenjak vmes popravil – hehe, evo, tudi pri tebi nastopajo prvi znaki staranja in prihajajoče demence. next week sleduje pa še – radio Veseljak, boš vidu. jst sm že na liniji. pa ti? 😉

  2. Nonono fanta! Sebe že razumem, da opažam znake zrele šarmantnosti pri nekoč velikem kremšnitefilu, ni kej, ampak za vaju pa ni izgovorov, cccc;))

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: