Cikličnost

Dokler rit ni polna, gre (verjetno bi šlo tudi naprej). Potem ploščo hitro obrneš (koji vrag !!!). Šiht, opravc tu, opravc tam, skurjen padeš, naslednji dan ponoviš (ja in ?, kje je problem?). Lajf gre punim gasom naprej (tako je bilo in tako bo, škoda renčanja), dokler te upravičeno ne razglasijo za tečneža (banda, nimajo pojma). Saj recept je približno jasen (a zdaj boš pa še pameten): do zadnjega švica in naprej (cela patetika). Zato se najprej zapodiš v petnajst skrajno soparnih, delno tečno asfaltnih (sam si kriv) in ker nauk ni dovolj jasen (klinc pa trda glava), se zdilaš za daljši klanec. Ker na netu bereš o blagodejnih kucljih (lažejo, tega ni), ker bereš o pletkanju (psajhoti naspidirani) in ker tudi sam meniš (ojojoj !!! – sam meniš – prevelika bolečina), da bi se lahko zgonil mimo zapovedanih časov na rdečih tablicah, si v cilj pretvoriš Cornija na Stolu (mar bi ga napisal z malo začetnico). Pa greš sredi noči (da sosedje ne vidijo katera prdula jih zbuja), parkiraš, se zapodiš v črnino, spotoma prestopiš v meglo, na koncu zavriskaš v oblaku. Še zadnjič pritisneš vmesni čas (samo igračkanje, pa kdo bo analiziral), se spraviš v bajto na kavo (dobra, ko sam hudič) ob pol devetih, z atom porečeš o megli (ker itak veš da nabija, če zagotavlja, da za tistole špičko megla že izginja), že mimo Finžgarjeve skale (pa kje je ta skala v megli?) testiraš kolenske vezi (in nohte) na poti v dolino. Tudi zato, ker zapoveš vrnitev ob dvanajstih (eh, pa ta optimizem). Do srede hodiš bolj potiho, po stopnicah bolj počasi, previdno. Nato cikel ponoviš (zakwa pa ne, al kwa?).

Advertisements

6 thoughts on “Cikličnost

Add yours

  1. go, lebanovo, go!!! 😆 act now, you won’t live forever!

    pa še skromno dodajam: “delujoča povezava na pletek je tale … PLETEK, heh. tvoja zgoraj ima en http:// viška.”

  2. btw, morda veš kolk km pride tardeč krog, če ga po orlah povežeš s taplavim?

    še en golovičji kontent z abonmajem …

  3. ta bo od 18 do 20 km…sem ga svoje cajte že preklinjal v nasprotni smeri: torej najprej na Orle in potem čez Golovec do Observatorija….če si traso omisliš v tej smeri ima izbrana ruta tri omembe vredne asfaltne naklonine (čez Podmolnik, mimo Dolinarja, na Orle)….

  4. evo..zlato sredino urežeš pa bo – TIS pravi, da trasa meri natančnih 18 930 metrov, če pri Observatoriju ne zaviješ mimo izvirčka proti Štepanjcu, ampak se lepo pohlevno spustiš na Hradeckega cesto..

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: