Ogrevanje

Musklfibr me boža, pozdravlja me neprespanost, vtisi se oddaljujejo, obljube ostajajo neuresničene, načrti se kopičijo. Klasičen teden, torej. Vseeno imajo nekateri dileme tam, kjer jih ne bi smelo biti (pretirano kompliciranje po mnenju ZZZZ* osebkov), drugi spet odštevajo minute, medtem ko tretji v mansardi z oprimki o zelenem dogajanju ne vedo nič in se samo čudijo,od kod torkova utesnjenost s prostorom. Danes s prostorsko stisko ne bo nič drugače. Osvajalci nekoristnega sveta v iskanju izgubljenega časa bodo dve uri uživali. Ne glede na rezultat, zmaga bo. Dogodek se enostavno ne more sfižiti. Fascinacija vedno znova.

Zopet navija, pravijo. Končno, dodam. Navija v navidezni tonus, še bolj v glavo. Dvosmerni proces, čisti pingpong, ko zunanja polomljenost ne odraža dejanskega stanja. Tam notri vseeno potekajo procesi umirjeno, koščki se sestavljajo, gibi postajajo gladki in elegantni, pot je določena, korelacija vzpostavljena, zabasanost mora pripeljati nekam. Mavričnost je odgovor, stari transporter ni več zgolj fikcija. Kombinatorika, ne kompromis, še manj odpovedovanje, zgolj organizacija. Ta je ključna. Sreda je že skoraj skicirana.

 

ZZZZ* – zavestno, zavedno, zvesto, zaslepljeni

Advertisements

2 thoughts on “Ogrevanje

Add yours

  1. Evo, kapo dol pr tolk vere! CeeSKa je padel – kot v dobrih starih casih – malo tudi zaradi zvestih. 😉
    To ogrevanje mi delite!

  2. to ogrevanje bomo delal….precej vere ja…:-)..hud vernik…hehehehe…danes se res lahko uporabi tista kučanovska: danes je dan za sanje itd……:-)..yeeeah…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: