Čestitam !!!

Sem pa tja se mi kritično zapiše o Pipanovih podvigih, vendar tokrat stiskam svojo nergaško rit in NA GLAS ploskam!!!!! Pipkoti so včeraj še enkrat več dokazali, da tokratna poročila o dobrem vzdušju in podobnih štosih vzdržijo tudi resnejšo presojo. Tako borbenih, tako motiviranih boysev, tako superiornih v vseh prvinah igre nismo videli niti v Katančevi eri žogobrca. In če znanje pri basketaših nikoli ni bilo vprašljivo, sta bili motivacija in predanost vedno dejstvi zaradi katerih je Slovenija izgubljala tekme. Še najraje v napetih končnicah. Tokrat je obratno: bes v očeh in mirnost v rokah ter očitna predanost reprezentančnemu dresu so stvari, ki peljejo vsaj do četrtfinala. Dovolj se zdi že zdaj, pa čeprav ni nobenega razloga, da basketaši ne bi odsanjali svoje sanj do konca. Zlato, srebro, bron ali zgolj spomin na prvenstvo, kjer je reprezentanca izgledala kot celota ? Stiskam pesti, da se zgodba ne bo zaključila že v petek. Navsezadnje je Slovenija poleg Litve zaenkrat edina neporažena ekipa – to je sicer podatek, ki je za nadaljevanje nepomemben, vendar pa je za podžiganje evforije naravnost idealen. Pipanu je predvsem potrebno izreči pohvalo za selekcijo igralcev, ki so očitno uspeli podrediti svoje osebne cilje po lepih koših in dobri statistiki v korist brezkompromisne borbenosti, ki v obrambi meji že na fanatičnost. Bravo !!!! Užitek je gledati tekme takšne ekipe !

 

 

ps.: hehehehe..čist evforičen…. 😉

Advertisements

4 thoughts on “Čestitam !!!

Add yours

 1. Pa smo spet vsi ponosni na našo malo deželico…
  ki VELIKO ZMORE;

  TUDI SAM UPAM DA NE BO V PETEK KONEC SANJ!!!

  SANJE NISO MEDALJA SANJE JE PEKING!!!

  MEDALJA oz. POLFINALE SO ILLUZIJA!!!

 2. hehehe…pa ne da kuhaš zamero zaradi poraza Italije v predtekmovanju… 😉 (malce dražim). :-)…kar naj lepo dosanjajo medaljo, polfinale ni iluzija…

  p.s. : če boste imeli srečo, Ronaldo ne bo tožil 😉

 3. …v petek sanje niso bile dosanjane – slabo spanje again…..ma klinac palac (težko je živleje zagretega navijača) pravim še vedno, a nekaj noči je že prespanih in če na basket pogledam z druge strani, potem najdem v tem petkovem debaklu vsaj en plus: sem vsaj takoj po zadnjem pisku pospravil posledice temeljitega dela meni ljubega ploščičarja….pa kaj če so sosedje morali poslušati žvenket keramičnih odpadkov, tako ali tako so bili pokonci……delno pomirjen: to je dejstvo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: