Rokov tek 2006

In potem se obnašajo kot, da nobenega ni bilo na tretji izvedbi Rokovega teka.  Ne samo, da je ura že osem, še več: piše se že ponedeljek, a odtekli smo ga že v soboto. Kot očividec vestno poročam, da sem tudi na tej prireditvi opazil nekaj forumašev, ki so dajali vse od sebe na zanimivi trasi, kjer smo zvezdniške trenutke užili predvsem na vseh postojankah

Takojci zabeležim eno hitro opažanje, ki govori predvsem o zanimivem turističnem teku, kjer blestijo organizatorji in vsi sodelujoči z eno tako neponarejeno, odkritosrčno gostoljubnostjo in pozitivnostjo. Prav zato se je moja drušna toliko lažje ponovno odločila za obisk te prireditve. Seveda se nismo zmotili in tako ponovno uživali v panoramskem teku, degustaciji vina, piva in vseh mogočih dobrot, ki jim ne vem imena, a so zagotovo pristno domače. Podobno kot lani, smo tudi letos doživeli delirij v neumornem toboganjenju. Bolj, ko analiziram, bolj ugotavljam, da so organizatorji predvideli vse: sonce je nažigalo, nebo je bilo brez oblačka in za nameček so za vse garače na 21 km poskrbele mladenke, ki so na vratove vestno obešale medajle. Skratka: v soboto smo uživali. Pridemo naslednje leto. Yeeeah. 

p.s. sem morda omenil, da je tale tek resnično sproščujoče rekareativen ? Ura ni pomembna sploh in zato časa ne merijo. Še najbolj so zadovoljni, če se za dolgo ustaviš na kakem štantu, pa porečeš kakšno o tem in onem. Saj pravim: tek zame in meni podobne zmernoljubce .

Yeeeah.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: